Home

Eventdata maakt van de organisatie van uw event een feest!

 

Van familiefeestje tot grootschalig evenement: Eventdata zorgt voor een volledig geautomatiseerd inschrijvingstraject. Eventdata staat voor minimale verrichtingen voor de organisator en is dus sterk kosten- en tijdbesparend. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen, is genieten van uw event!

 

Eventdata is een interactieve deelnemersregistratie, -coördinatie en -informatie website, geschikt voor álle events, zowel op open inschrijving als voor besloten feesten / bijeenkomsten. De genodigden kunnen zich via Internet voor uw event aanmelden waar en wanneer ze maar willen.

De volledig geautomatiseerde website is duidelijk en inzichtelijk, dus óók te gebruiken door iedereen met een geringe kennis van internet en websites. De inhoud en uitstraling van de website kunnen gemakkelijk aan uw wensen en de gelegenheid worden aangepast en de meest actuele informatie wordt in een handomdraai toegevoegd.

 

U beschikt te allen tijde over de meest actuele deelnemersinformatie, in één oogopslag is er duidelijk wie er komt en wat de eventuele specifieke wensen van uw gasten zijn (dieet, vervoer). Tevens informeert u met één druk op de knop al uw deelnemers per email, snel en goedkoop.